Lacey Chabert: Bio, højde, vægt, alder, målinger

Skuespillerinde Lacey Chabert var født Lacey Nicole Chabert den 30. september 1982 i Purvis, Mississippi, datter af Julie og Tony Chabert. Hun er af Cajun (fransk), italiensk, engelsk og skotsk herkomst. Hun fik først en fremtrædende plads som børneskuespillerinde på tv for sin rolle som Claudia Salinger i tv-dramaet Party of Five (1994-2000). Lacey startede i drama- og musikoptræden i og omkring sin hjemby i Mississippi fra en tidlig alder og var finalist på Star Search (1983) i 1991. Hun flyttede til det sydlige Californien i 1994 og i 2013 giftede hun sig med David Nehdar. Hun og David fik deres første barn den 1. september 2016.

Lacey Chabert

Lacey Chabert Personlige detaljer:

Fødselsdato: 30. september 1982

Fødested: Purvis, Mississippi, USA

Fødselsnavn: Lacey Nicole Chabert

Kælenavn: Esmeralda Belle Jane, Lay Lay, Dynamite Termite

Stjernetegn: Vægt

Beskæftigelse: Skuespillerinde, Stemmeskuespillerinde, Sanger

Nationalitet: Amerikansk

Race / etnicitet: Cajun (fransk), italiensk, engelsk, skotsk

Religion: kristen

Hårfarve: Mørkebrun

Øjenfarve: Hazel

Lacey Chabert Body Statistik:

Vægt i pund: 115 lbs

Vægt i kg: 52 kg

Højde i fødder: 5 ′ 3 ″

Højde i meter: 1,6 m

Kropsmål: 94-61-89 cm (37-24-35 tommer)

Bryststørrelse: 94 cm

Talje størrelse: 24 inches (61 cm)

Hofte størrelse: 35 inches (89 cm)

Bra størrelse / Cup størrelse: 34C

Fod / Skostørrelse: 6 (US)

Kjolestørrelse: 2 (US)

Lacey Chabert familieoplysninger:

Far: Tony Chabert

Mor: Julie Chabert

Ægtefælle: David Nehdar (m. 2013)

Børn: Julia Mimi Bella Nehdar (datter)

Søskende: Chrissy Chabert, Wendy Chabert, T.J. Chabert

Lacey Chabert Uddannelse:

Ikke tilgængelig

Lacey Chabert Filmografi:

In My Sleep (2009)

Ghosts of Girlfriends Past (2009)

Sherman's Way (2008)

Black Christmas (2006)

Fatwa (2006)

Dirty Deeds (2005)

Nice Guys (2005)

The Pleasure Drivers (2005)

Shadow of Fear (2004)

Mean Girls (2004)

Rugrats Go Wild (2003) (stemme)

Daddy Day Care (2003)

Skurkens kone (2002)

Hometown Legend (2002)

The Wild Thornberrys Movie (2002)

Ikke en anden teenagerfilm (2001)

Tærte (2001)

Lost In Space (1998)

Babes in Toyland (1997) (stemme)

Anastasia (1997) (sangstemme)

Lacey Chabert Fakta:

* Hun var Miss Jr. Mississippi.

* Hun blev udnævnt til nr. 56 på Maxim-magasinet Hot 100 fra 2005.

* Hendes datter Julia er i det mindste delvis opkaldt efter sin mor.

* Følg hende videre Twitter og Instagram.